Tom Nybroe

Reklamman, grafisk designer, vinentusiast, vinimportör och formgivare.

Perfection sommerlierglas fra Holmegaard

Reklamman, grafisk designer, vinentusiast, vinimportör och formgivare. Tom Nybroe har många titlar i sin portfölj och den gemensamma nämnaren för dem alla är den perfektionism som präglar hans arbete. Det var just perfektionismen som var ursprunget till den prisbelönta vinglasserien Perfection som han skapade för Holmegaard 2006. Därmed kunde Tom Nybroe lägga till en ny titel i sitt CV och utöka 30 års arbete med grafisk design till att även omfatta produktdesign i 3D.

Vinets värd har alltid fascinerat Tom Nybroe som under många år har arbetat med vin både som föredragshållare, arrangör av vinprovningar och som delägare i vinimportfirman World of Wine. Med utgångspunkt i en grundlig research hos professionella vinkypare och vinproducenter från hela världen samt en egen önskan om att förse marknaden med en glasserie som tar hänsyn till vinet först och främst, drogs de första linjerna till Perfection-serien.

Serien består av en rad glas som är behagliga att dricka ur och som är skapade med ett vackert, visuellt uttryck. Tack vare utformningen behandlas vinet korrekt och varsamt så att det kan utveckla sin fulla potential och därmed ge den bästa vinupplevelsen. Med hjälp av linjen som finns på alla glasen i serien är det lättare att servera rätt mängd vin korrekt, upp till glasets bredaste punkt – där vinet har de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

» Tillbaka till Designers

tom nybroe for holmegaard

Designer av Tom Nybroe

Sidan 1825

Det danska Holmegaard har en lång och stolt tradition, och även till denna dag är några av de bästa konstnärerna i Danmark i samband med Holmegaards glastillverkning.

Hitta butik

Hitta återförsäljare

Flera butiker i Sverige säljer våra produkter. Hitta en nära dig.

VI ANVÄNDER COOKIES X